Ubytování ve městě Peñaranda de Duero

Město Peñaranda de Duero se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Peñaranda de Duero nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Peñaranda de Duero

Sinagoga
Sinagoga

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Sinagoga se nachází v Peñaranda de Duero, 37 km od opatství Santo Domingo de Silos, a nabízí ubytování se sdíleným salonkem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a pokojovou službou. Nabízí terasu a restauraci. Tento klimatizovaný apartmán má samostatnou ložnici, posezení a koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává snídaně à la carte. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a francouzsky. Na letiště Burgos je to 104 km.

Alojamientos Palacete
Alojamientos Palacete

8,6 / 10 (93 hodnocení)

Alojamientos Palacete se nachází v Peñaranda de Duero, 37 km od opatství Santo Domingo de Silos, a nabízí bar, terasu a výhled do zahrady. Ubytování je vzdálené 3,2 km od Casanovy, 5,1 km od San Juan del Monte a 6 km od Cuzcurrita de Aranda. K dispozici je pokojová služba a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Všechny pokoje mají šatní skříň. Alojamientos Palacete stojí 6,7 km od Zazuaru a 6,9 km od La Vid y Barrios. Na letiště Burgos je to 105 km.

Hospederia Jaramillo
Hospederia Jaramillo

8,5 / 10 (204 hodnocení)

V ubytování Hospederia Jaramillo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hospederia Jaramillo se nachází v malé vesnici Peñaranda de Duero, 1 hodinu jízdy od Burgosu. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a neplacené veřejné parkoviště. Rustikálně zařízené pokoje mají TV a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Některé pokoje mají vířivku a jiné balkon s výhledem. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Hospederia Jaramillo má sdílenou kuchyň a sdílený zařízený lounge. Na místě je možné zajistit několik outdoorových aktivit včetně jízdy na koni a pěší turistiky. Od září do prosince je k dispozici sběr hub a na požádání můžete navštívit vinný sklep La Ribera del Duero.