Ubytování ve městě Peñamellera Alta

Město Peñamellera Alta se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Peñamellera Alta nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Peñamellera Alta

Apartamento Monte Río
Apartamento Monte Río

9,6 / 10 (37 hodnocení)

Apartamento Monte Río se nachází v obci Peñamellera Alta a nabízí terasu, bar a restauraci. Nabízí terasu a výhled na hory. Apartmán má TV. Každé ráno se podává americká snídaně. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartamento Monte Río stojí 45 km od města Llanes a 40 km od Potesu. Na letiště Santander je to 73 km.

Hostal Monte Rio
Hostal Monte Rio

9 / 10 (190 hodnocení)

Hostal Monte Rio nabízí restauraci a á la carte restauraci s krásným výhledem na okolní krajinu. Nachází se v Peñamellera Alta a Wi-Fi je k dispozici zdarma. Pokoje mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Ze všech pokojů se otevírá výhled na hory a řeku. Hostal Monte Rio má terasu, bar a snack bar. Na požádání jsou k dispozici obědové balíčky. K dispozici je také sdílený lounge s TV. V okolí najdete dobré turistické a cyklistické stezky. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Hotel Casa Julián
Hotel Casa Julián

8,9 / 10 (140 hodnocení)

Tento intimní hotel se nachází na břehu přehrady Niserias a nabízí pokoje s balkonem nad vodou. Nabízí gurmánskou restauraci, bezplatné Wi-Fi a krásnou zahradu a terasu. Hotel Casa Julián má elegantní vytápěné pokoje s malebným výhledem na řeku Cares a okolní hory Picos de Europa. Všechny mají plazmovou TV a vlastní koupelnu s vířivkou. Oceněná restaurace hotelu Casa Julián nabízí nádherný výhled na přehradu a podává tradiční kuchyni a kvalitní vína. Obědové balíčky jsou k dispozici také po celý den. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a kanoistice. Město Cabrales, známé svými sýry, je vzdálené 9 km. Autobusy jezdí od hotelu do 13 km vzdáleného města Las Arenas a 1 hodinu jízdy vzdáleného Ovieda. Hotel Casa Julián nabízí bezplatné parkování pro motocykly a je vzdálen 1 hodinu jízdy od Santanderu. Město Ruta del Cares je vzdálené 20 km. Hotel je vzdálen 25 minut jízdy od pobřeží. Hotel Casa Julián stojí 42 km od města Llanes.