Ubytování ve městě Pembes

Město Pembes se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pembes nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pembes

La varga
La varga

9,1 / 10 (31 hodnocení)

La varga se nachází v Pembes, 15 km od lanovky Fuente Dé a kláštera Santo Toribio de Liebana. Nabízí gril a sdílenou kuchyň. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze půjčit jízdní kola. La varga stojí 24 km od kostela Santa Maria de Lebeña a 28 km od Desfiladero de la Hermida. Na letiště Santander je to 118 km.

Casa Carielda
Casa Carielda

9 / 10 (263 hodnocení)

Casa Carielda je kamenný dům v alpském stylu situovaný v Pembes a nabízí výhled na pohoří Picos de Europa. Je obklopen lesem a nabízí pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Casa Carielda se nachází na klidném místě a nabízí okouzlující ubytování s výhledem na údolí Camaleño. Jeho vytápěné pokoje mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Hosté si mohou vychutnat tradiční snídani včetně palačinek frisuelo. Casa má také terasu. Národní park Picos de Europa je vzdálený necelý 1 km. Město San Vicente de la Barquera s plážemi je vzdálené přibližně 1 hodinu jízdy autem.