Ubytování ve městě Pelabravo

Město Pelabravo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pelabravo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pelabravo

Tres Hermanos
Tres Hermanos

10 / 10 (2 hodnocení)

Tres Hermanos se nachází v Pelabravu, pouhých 11 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca, a nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 12 km od univerzity v Salamance a 10 km od muzea Historia de la Automoción. Na letiště Salamanca je to 7 km.

El Campillo
El Campillo

7,3 / 10 (3 hodnocení)

El Campillo se nachází ve městě Pelabravo, 10 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca, 11 km od univerzity a muzea Historia de la Automoción. Nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 11 km od Univerzity Pontificial a muzea Art Deco & Art Nouveau. Letiště Salamanca je vzdálené 9 km.