Ubytování ve městě Peguerinos

Město Peguerinos se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Peguerinos nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Peguerinos

CASA RURAL RECIRUELOS
CASA RURAL RECIRUELOS

10 / 10 (1 hodnocení)

CASA RURAL RECIRUELOS se nachází v Peguerinosu. Prázdninový dům má 3 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 93 km.

Casas Rurales en Peguerinos (P.N. del Guadarrama)
Casas Rurales en Peguerinos (P.N. del Guadarrama)

9 / 10 (66 hodnocení)

Casas Rurales en Peguerinos (P.N. Del Guadarrama) se nachází v obci Peguerinos a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, restauraci a tenisový kurt. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou. Všechny apartmány mají posezení a jídelní kout. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. K dispozici je bezplatné soukromé parkoviště, business centrum a nepřetržitě otevřená recepce. Na místě je k dispozici gril a v blízkém okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 95 km.

Casa Rural Soportales de Peguerinos
Casa Rural Soportales de Peguerinos

8,1 / 10 (20 hodnocení)

Casa Rural Soportales de Peguerinos se nachází v obci Peguerinos v Kastilii a Leonu a nabízí balkon. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Tento venkovský dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny s bidetem a vanou. K dispozici je také posezení a 4 koupelny. Personál recepce hovoří anglicky a španělsky. Venkovský dům má sluneční terasu a zahradu. Casa Rural Soportales de Peguerinos stojí 94 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.