Ubytování ve městě Pauls de Flamisells

Město Pauls de Flamisells se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pauls de Flamisells nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pauls de Flamisells

La Portella
La Portella

10 / 10 (2 hodnocení)

La Portella se nachází v Pauls de Flamisells a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento apartmán má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má balkon, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 103 km.

GISCA
GISCA

9 / 10 (28 hodnocení)

GISCA se nachází v obci Pauls de Flamisells v Katalánsku a nabízí balkon a výhled do zahrady. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 103 km.

CASA LLOP a Paüls, Vall Fosca
CASA LLOP a Paüls, Vall Fosca

8,9 / 10 (15 hodnocení)

CASA LLOP a Paüls se nachází v obci Pauls de Flamisells v Katalánsku.Vall Fosca má balkon a výhled na hory. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat lyžování. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 104 km.

Chalet independiente en la Vall Fosca , Pirineo catalán
Chalet independiente en la Vall Fosca , Pirineo catalán

8,4 / 10 (33 hodnocení)

V ubytování Chalet independiente en la Vall Fosca , Pirineo catalán máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Chalet independiente en La Vall Fosca, Pirineo catalán má balkon a výhled na řeku. Nabízí výhled na jezero a terasu. Chata má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Chalet independiente en la Vall Fosca, Pirineo catalán se může pochlubit zahradou. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 101 km.