Ubytování ve městě Passanant i Belltall

Město Passanant i Belltall se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Passanant i Belltall nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Passanant i Belltall

La Guinda de Cal Talaia
La Guinda de Cal Talaia

10 / 10 (1 hodnocení)

La Guinda de Cal Talaia se nachází v Passanant i Belltall, 23 km od kláštera Valbona de les Monges a 28 km od kláštera Poblet. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, výhled na bazén a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. La Guinda de Cal Talaia stojí 37 km od kláštera Santes Creus a 47 km od muzea Igualada Muleteer. Na letiště Reus je to 58 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Cal Feliuet
Cal Feliuet

8 / 10 (131 hodnocení)

Cal Feliuet se nachází v obci Belltall a nabízí restauraci a pokoje a apartmány s bezplatným Wi-Fi. Tento rodinný penzion má ideální polohu pro pěší turistiku a cykloturistiku. Cal Feliuet poskytuje jednoduše zařízené pokoje s bezplatným Wi-Fi, topením a TV. Apartmány mají zařízenou terasu, posezení a kuchyňský kout. V restauraci hotelu Feliuet si hosté mohou vychutnat řadu katalánských horských jídel. Belltall má malý výběr obchodů. Penzion stojí 30 minut jízdy od klášterů Poblet a Vallbona de les Monges. Montblanc je vzdálený 16 km a Tarragona s plážemi 30 minut jízdy autem.