Ubytování ve městě Partaloa

Město Partaloa se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Partaloa nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Partaloa

Villa Bravo
Villa Bravo

9 / 10 (2 hodnocení)

Villa Bravo se nachází v obci Partaloa a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a šipkám. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici lyžárna. Prázdninový dům stojí 49 km od golfového klubu Desert Springs. Villa Bravo stojí 116 km od letiště Almeria a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Cortijo Calmoso The Bungalow
Cortijo Calmoso The Bungalow

7,7 / 10 (8 hodnocení)

Cortijo Calmoso se nachází ve městě Partaloa, 49 km od golfového klubu Desert Springs. Bungalov nabízí ubytování s výhledem do zahrady. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Na letiště Almeria je to 116 km.

Veronica Villa
Veronica Villa

Veronica Villa se nachází v obci Partaloa a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 47 km od golfového klubu Desert Springs a 49 km od golfového hřiště Valle del Este. Na letiště Almeria je to 114 km.

Casa Camil
Casa Camil

Casa Camil se nachází v obci Partaloa a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. Nachází se 46 km od golfového klubu Desert Springs a nabízí terasu a bezplatné parkování. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 49 km od golfového hřiště Valle del Este. Na letiště Almeria je to 113 km.