Ubytování ve městě Parres de Llanes

Město Parres de Llanes se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Parres de Llanes nabízíme 16 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Parres de Llanes

Casa Vacacional Guelu
Casa Vacacional Guelu

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Vacacional Guelu se nachází 2,2 km od pláže Toro a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům se nachází 38 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes a 43 km od stezky Cares Trail. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze pronajmout auto. Casa Vacacional Guelu stojí 24 km od Bufones de Pria a 30 km od La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Santander je to 87 km.

Casa Coxiguero
Casa Coxiguero

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Coxiguero se nachází v Parres de Llanes a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má 6 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je také TV, posezení, pračka a 2 koupelny s vanou. K dispozici je dětské hřiště a gril. Casa Coxiguero stojí 23 km od Bufones de Pria a 29 km od La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Santander je to 90 km.

Apartamentos El Pradón de Santa Marina
Apartamentos El Pradón de Santa Marina

9,6 / 10 (26 hodnocení)

Apartamentos El Pradón de Santa Marina nabízí ubytování s možností vlastního stravování v obci Parrés de LLanes. Wi-Fi je dostupné zdarma. Apartmán má TV, posezení a DVD přehrávač.K dispozici je plně vybavená kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí. Ve vlastní koupelně najdete vanu, fén a bidet. Výhled směřuje do zahrady. Apartamentos El Pradón de Santa Marina má zahradu a gril. V okolí se můžete věnovat golfu, pěší turistice a windsurfingu. Parkování na místě je zdarma. Na letiště Santander je to 78 km.

EL RINCON DE PARRES
EL RINCON DE PARRES

9,6 / 10 (9 hodnocení)

EL RINCON DE PARRES se nachází v Parres de Llanes, 33 km od La Cueva de Tito Bustillo, 40 km od Cares Trail a 41 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 46 km od jeskyně Soplao. EL RINCON DE PARRES stojí 90 km od letiště Santander a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

El Choco, a small place in paradise. V.V435AS
El Choco, a small place in paradise. V.V435AS

9,6 / 10 (9 hodnocení)

El Choco je malé místo v ráji s výhledem do zahrady. V.V435AS nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí, asi 25 km od Bufones de Pria. Nabízí zahradu, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán se nachází v přízemí a má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K oblíbeným aktivitám v okolí patří cyklistika a přímo na místě si lze půjčit jízdní kola a auto. La Cueva de Tito Bustillo se nachází 31 km od El Choco, malého ráje. V.V435AS leží 39 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Na letiště Santander je to 88 km.

El Rincon del Cuera
El Rincon del Cuera

9,5 / 10 (706 hodnocení)

V ubytování El Rincon del Cuera máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Rincon del Cuera se nachází v Parres de Llanes, 23 km od Bufones de Pria, a nabízí výhled na hory. Ubytování je vzdálené asi 29 km od La Cueva de Tito Bustillo, 37 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes a 42 km od stezky Cares Trail. K dispozici je sdílený lounge, nepřetržitě otevřená recepce a služba organizace výletů. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. K vybavení patří šatní skříň a kávovar. El Rincon del Cuera podává snídani formou bufetu nebo kontinentální snídani. Ubytování je vzdálené 46 km od jeskyně Soplao. Letiště Santander je vzdáleno 90 km.

Hotel Rural El Texeu
Hotel Rural El Texeu

9,3 / 10 (196 hodnocení)

V ubytování Hotel Rural El Texeu máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento venkovský hotel nabízí výhled na pohoří Sierra de Cuera a moře na obzoru, zónu s bezplatným Wi-Fi a klidné zahrady. Přímořské město Llanes je vzdálené 5 minut jízdy. El Texeu má moderní barevně zařízené pokoje s dřevěnými podlahami. Všechny vytápěné pokoje jsou vybavené LED TV a trezorem. Některé mají balkon s výhledem do zahrady nebo na hory. Snídaně se podává na verandě hotelu Rural El Texeu. K dispozici je také jídelna a obývací pokoj s pohovkou a krbem. El Texeu se nachází v asturské vesnici Parres a je ideálním výchozím bodem pro pěší turistiku nebo kanoistiku. Parkování na místě je zdarma.

Vidª Vac La Maloca
Vidª Vac La Maloca

Vida Vac La Maloca se nachází v Parres de Llanes, 25 km od Bufones de Pria, 31 km od La Cueva de Tito Bustillo a 39 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 44 km od Cares Trail a jeskyně Soplao. Tato chata se 3 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata stojí 49 km od Desfiladero de la Hermida. Na letiště Santander je to 88 km.

Apartamentos La Tarazana
Apartamentos La Tarazana

8,8 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Apartamentos La Tarazana máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos La Tarazana se nachází v obci Parres de Llanes, 30 km od La Cueva de Tito Bustillo a 37 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 42 km od turistické stezky Cares Trail a 46 km od jeskyně Soplao. Na letiště Santander je to 90 km.

Acogedor apartamento en Llanes
Acogedor apartamento en Llanes

8,8 / 10 (5 hodnocení)

Acogedor apartamento en Llanes nabízí ubytování s výhledem na hory, venkovním bazénem, zahradou a terasou asi 1,6 km od pláže Toro. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat rybaření. Apartmán je vzdálený 2,8 km od pláže Playa del Sablon a 24 km od obce Bufones de Pria. Letiště Santander je vzdálené 87 km.

KASABOBA
KASABOBA

8,8 / 10 (4 hodnocení)

KASABOBA se nachází přibližně 23 km od obce Bufones de Pria a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na hory. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi. Vila s terasou a výhledem na moře má 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny se sprchou. K dispozici jsou také 4 koupelny s fénem. Vila stojí 29 km od La Cueva de Tito Bustillo a 37 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Letiště Santander je vzdáleno 89 km.

La Quintana del Cuera
La Quintana del Cuera

8,4 / 10 (149 hodnocení)

Nachází se v zahradách, na úpatí pohoří Sierra del Cuera, La Quintana del Cuera stojí 10 minut jízdy od pláže Llanes. Nabízí 2 vyhřívané venkovní bazény, bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma. Vytápěné pokoje mají výhled do zahrady a na hory. Některé mají terasu nebo balkon. Všechny jsou vybavené TV, trezorem a rozkládací pohovkou. Ve vlastní koupelně najdete fén a bezplatné toaletní potřeby. Snídaně se podává na pokoji nebo na terase restaurace. K dispozici je bar a 2 kryté terasy s výhledem na bazén a okolní krajinu. La Quintana del Cuera pořádá v sobotu od října do června také pečení. Bližší informace vám poskytne personál recepce. K dispozici je služba praní prádla a dětské hřiště. K oblíbeným aktivitám v okolí patří pěší turistika a do národního parku Picos de Europa dojedete autem za 45 minut.

Primorías Llanes
Primorías Llanes

Primorías Llanes se nachází v Parres de Llanes, 25 km od Bufones de Pria, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je také myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Primorías Llanes nabízí také gril. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Ubytování je vzdálené 31 km od La Cueva de Tito Bustillo a 39 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Primorías Llanes stojí 88 km od letiště Santander.

Apartamentos Al pie de Mañanga
Apartamentos Al pie de Mañanga

7,7 / 10 (75 hodnocení)

Tyto útulné apartmány se nacházejí 15 minut chůze od klidné asturijské vesnice Parres. Jsou obklopené rozlehlými zahradami a nabízejí klidné ubytování 4 km od města Llanes. Apartamentos Al pie de Mañanga jsou jednoduše a tradičně zařízené. V obývacím prostoru je rozkládací pohovka, TV a jídelní stůl a v kuchyni je mikrovlnná trouba, trouba a pračka. K dispozici je zahrada s grilem, která je ideální pro stolování pod širým nebem. Město Llanes s plážemi s několika bary, obchody a restauracemi je vzdálené pouhých 10 minut jízdy. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Ubytování je vzdálené 8 km od kopce Alto de Tornería s malebným výhledem na okolní vesnice. Apartmány Al pie de Mañanga jsou vzdálené 10 minut jízdy od městského golfového klubu Llanes a 70 minut jízdy od Ovieda.

Casa Rural El Gidio
Casa Rural El Gidio

6 / 10 (6 hodnocení)

Casa Rural El Gidio se nachází u pohoří Sierra de El Cuera, 4 km od pobřežního města Llanes. Půvabný venkovský dům s impozantním výhledem má zahradu. Dům má dřevěné a kamenné prvky, barevné pokoje a obývací pokoj s jídelnou, TV s plochou obrazovkou a krbem. V kuchyni je myčka nádobí a sporák. V koupelně najdete fén. Casa Rural El Gidio má zařízenou terasu a venkovní jídelní kout. V okruhu 5 minut jízdy autem najdete řadu tradičních restaurací, které podávají místní kuchyni. Okolní příroda je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Vesnice La Pereda je vzdálená 5 minut chůze. Vlakové nádraží Llanes je vzdálené 5 km a do měst Gijon a Santander dojedete za hodinu. Na letiště Asturias je to 125 km.

la casa azul de la pereda
la casa azul de la pereda

La casa azul de la pereda se nachází v Parres de Llanes, 25 km od Bufones de Pria, 31 km od La Cueva de Tito Bustillo a 39 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Prázdninový dům je vzdálený 44 km od turistických stezek Cares Trail a jeskyně Soplao. Na letiště Santander je to 88 km.