Ubytování ve městě Paredes de Nava

Město Paredes de Nava se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Paredes de Nava nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Paredes de Nava

CASA RURAL LAS CUATRO TORRES
CASA RURAL LAS CUATRO TORRES

8,5 / 10 (4 hodnocení)

CASA RURAL LAS CUATRO TORRES se nachází v Paredes de Nava, 22 km od katedrály Palencia, 21 km od autobusového nádraží Palencia a 21 km od vlakového nádraží RENFE. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a šipkám. Apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 4 koupelny s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. CASA RURAL LAS CUATRO TORRES stojí 21 km od diecézního muzea umění a 22 km od náměstí Plaza Mayor Palencia. Na letiště Valladolid je to 83 km.

Hostal Restaurante Raton
Hostal Restaurante Raton

6,4 / 10 (15 hodnocení)

Hostal Restaurante Raton se nachází v Paredes de Nava, 21 km od katedrály Palencia. Nabízí restauraci, nekuřácké pokoje, bezplatné Wi-Fi a bar. Ubytování je vzdálené 21 km od autobusového nádraží Palencia, 21 km od vlakového nádraží RENFE a od diecézního muzea umění. Výhled směřuje na město. Všechny pokoje v hostelu mají šatní skříň, TV, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Hostal Restaurante Raton podává kontinentální snídani. V Paredes de Nava a okolí se můžete věnovat pěší turistice. Hostal Restaurante Raton stojí 22 km od náměstí Plaza Mayor Palencia a divadla Teatro Principal. Na letiště Valladolid je to 83 km.