Ubytování ve městě Papiol

Město Papiol se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Papiol nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Papiol

Holiday Home Papagayo
Holiday Home Papagayo

10 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Papagayo se nachází v Papioletu a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 3 koupelny s bidetem. Prázdninový dům je vzdálený 42 km od přístavu Tarragona a kongresového paláce. Na letiště Reus je to 54 km.

Espai Oliveres
Espai Oliveres

10 / 10 (2 hodnocení)

Espai Oliveres se nachází v Papiolu a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a terasa. Prázdninový dům má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům stojí 16 km od stadionu Camp Nou a 19 km od vlakového nádraží Sants. Na barcelonské letiště El Prat je to 21 km.

Holiday Home in Sant Jaume dels Domenys with Swimming Pool
Holiday Home in Sant Jaume dels Domenys with Swimming Pool

Holiday Home in Sant Jaume dels Domenys with Swimming Pool se nachází v Papioletu, 43 km od přístavu Tarragona, 42 km od kongresového paláce Palacio de Congresos a 23 km od Bera Arch. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Reus je to 48 km.

Villa con PISTA DE PADEL privada, piscina y Barbacoa, con más de 1800m2 de terreno, Villa Can Ramón
Villa con PISTA DE PADEL privada, piscina y Barbacoa, con más de 1800m2 de terreno, Villa Can Ramón

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Vila con PISTA DE PADEL privada, piscina y Barbacoa, con más de 1800m2 de terrenoVilla Can Ramón se nachází v Papioletu, 43 km od přístavu Tarragona, 42 km od Palacio de Congresos a 23 km od Bera Arch. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 6 ložnic, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Hosté mohou využívat sezónní venkovní bazén a v okolí se věnovat pěší turistice. Na letiště Reus je to 48 km.

Casa Relax
Casa Relax

7,6 / 10 (28 hodnocení)

V ubytování Casa Relax máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Relax se nachází v Papioletu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Nabízí výhled na hory a bazén a je vzdálen 43 km od přístavu Tarragona. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří bulharsky, anglicky, španělsky a rusky. Na místě je dětské hřiště a gril. Casa Relax stojí 42 km od kongresového paláce Palacio de Congresos a 23 km od oblouku Bera Arch. Na letiště Reus je to 48 km a ubytování zajišťuje bezplatnou kyvadlovou dopravu.

Holiday Home Papiolet
Holiday Home Papiolet

Holiday Home Papiolet se nachází v Papioletu v Katalánsku a nabízí terasu. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem, fénem a pračkou. Nechybí ani TV. Prázdninový dům je vzdálený 41 km od přístavu Tarragona a kongresového paláce. Na letiště Reus je to 47 km.