Ubytování ve městě Panzares

Město Panzares se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Panzares nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Panzares

Anahuaska Art - Suites Temáticas
Anahuaska Art - Suites Temáticas

9,6 / 10 (483 hodnocení)

Anahuaska se nachází v Panzaresu v La Rioja a nabízí venkovní bazén a apartmá s manželskou postelí a vířivkou. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechna apartmá mají moderní design a kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a kávovarem. Dům má topení, zasedací místnost a sdílený lounge s TV. K dispozici je bar s karaoke večery a různé koncerty. Před domem je zeleninová zahrada. Hotel se nachází u řeky Iregua, v blízkosti přírodní rezervace Sierra de Cebollera.

Casa Senderuela
Casa Senderuela

9,4 / 10 (145 hodnocení)

Casa Senderuela se nachází v Panzaresu a nabízí výhled na město, zahradu, sdílený lounge a terasu. Tento venkovský dům nabízí Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Casa Senderuela má posezení s TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na hory. Hosté mohou využívat vířivku. V okolí se lze věnovat cyklistice. Casa Senderuela stojí 25 km od muzea La Rioja a 26 km od katedrály Santa María de la Redonda. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 39 km.