Ubytování ve městě Pámanes

Město Pámanes se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pámanes nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pámanes

Posada La Corralada
Posada La Corralada

9,7 / 10 (420 hodnocení)

Posada La Corralada je typický horský dům v Pámanes v Kantábrii. Zrekonstruovaný hotel starší 200 let nabízí bezplatné parkování a rustikální pokoje s bezplatným Wi-Fi a vířivkou. Vytápěné pokoje mají dřevěné podlahy, TV s plochou obrazovkou a šatní skříň. Ve vlastní koupelně najdete fén. Pokoje Superior mají hydromasážní sprchu a vířivku. K dispozici je snídaně formou bufetu, přizpůsobená laktózovým intolerantům. K dispozici je také bar. La Corralada má turistické informace a leží 4 km od Liéganes. Letiště Santander je vzdálené 15 minut jízdy.

Alojamiento Bernabales
Alojamiento Bernabales

9,6 / 10 (135 hodnocení)

Tento venkovský dům se nachází v přírodním prostředí Pámanes a je obklopen sady a velkými zahradami. Alojamiento Bernabales nabízí pokoje s topením a bezplatnou snídani formou bufetu. Bernabales má dlážděné střechy a velkou verandu a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol. Personál vám poskytne turistické informace a zajistí pro vás různé aktivity, jako je jízda na koni, výlety s průvodcem nebo pěší turistika. Alojamiento Bernabales má rustikální interiér s parketovými podlahami, dřevěným nábytkem a odhalenými trámy. K dispozici je knihovna s čítárnou, salonek s krbem a jídelna. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny pokoje mají TV a vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou. K dispozici je také šatní skříň a psací stůl. Pokoje v nejvyšším patře mají šikmé stropy a klimatizaci. Přírodní rezervace Cabarceno je vzdálená 5 minut jízdy a do města Liérganes dojedete autem za necelých 10 minut. Dům má vlastní bezplatné parkoviště.

Casa Lindelagua
Casa Lindelagua

9 / 10 (2 hodnocení)

Casa Lindelagua se nachází přibližně 22 km od přístavu Santander a nabízí ubytování s výhledem na hory, zahradou, terasou a grilem. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Tento venkovský dům má herní konzoli, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 3 koupelny se sprchou a vanou. K dispozici je TV s plochou obrazovkou, PS3, DVD a CD přehrávač. Venkovský dům stojí 23 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 16 km.

Excepcional chalet cerca de Cabárceno
Excepcional chalet cerca de Cabárceno

8,9 / 10 (45 hodnocení)

Excepcional chalet cerca de Cabárceno se nachází v Pámanes a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřenou recepci. Prázdninový dům má Blu-ray přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 2 ložnice a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. K dispozici je TV s plochou obrazovkou, herní konzole, PS3 a CD přehrávač. K dispozici je také vířivka. Excepcional chalet cerca de Cabárceno stojí 24 km od přístavu Santander a 25 km od Puerto Chico. Na letiště Santander je to 18 km.