Ubytování ve městě Palomares del Río

Město Palomares del Río se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Palomares del Río nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Palomares del Río

Chalet con encanto
Chalet con encanto

9,7 / 10 (37 hodnocení)

V ubytování Chalet con encanto máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ubytování se nachází v Palomares del Río, 14 km od mostu Triana - Isabel II a náměstí Plaza de España. Chalet con encanto nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům se nachází v přízemí a má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 14 km od paláce Alcazar a 15 km od náměstí Plaza de Armas. Chalet con encanto stojí 26 km od sevillského letiště.

Casa Elizabeth
Casa Elizabeth

9,1 / 10 (87 hodnocení)

Casa Elizabeth se nachází 15 km od mostu Triana - Isabel II. Nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Apartmány mají terasu, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou. K dispozici je také lednice, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice. Ubytování je vzdálené 15 km od náměstí Plaza de España a paláce Alcazar. Na sevillské letiště je to 27 km.

VAHADDA HOUSE
VAHADDA HOUSE

9 / 10 (31 hodnocení)

V ubytování VAHADDA HOUSE máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Nachází se v Palomares del Río, 15 km od mostu Triana - Isabel II a 15 km od náměstí Plaza de España.VAHADDA HOUSE nabízí zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. VAHADDA HOUSE stojí 15 km od paláce Alcazar a náměstí Plaza de Armas. Na letiště Sevilla je to 27 km.