Ubytování ve městě Palmones

Město Palmones se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Palmones nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Palmones

H.PALMONES
H.PALMONES

8,9 / 10 (508 hodnocení)

V ubytování H.PALMONES máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. H.PALMONES se nachází v Palmones, 600 metrů od pláže Rinconcillo, a nabízí sdílený lounge, nekuřácké pokoje a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je vzdálené přibližně 31 km od golfového hřiště La Duquesa, 17 km od katedrály Nejsvětější Trojice a 17 km od katedrály sv. Marie korunované. K dispozici jsou turistické informace a úschovna zavazadel. Všechny pokoje v hostelu mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. V Palmones a okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Ubytování je vzdálené 18 km od golfového hřiště San Roque a 41 km od golfového hřiště Estepona. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdálené 17 km.

Amazing home in Palmones with WiFi and 4 Bedrooms
Amazing home in Palmones with WiFi and 4 Bedrooms

Amazing home in Palmones se nachází v Palmones, 300 metrů od pláže Rinconcillo, 31 km od golfového hřiště La Duquesa a 18 km od katedrály Nejsvětější Trojice. Tento prázdninový dům se nachází 42 km od golfového hřiště Estepona a 16 km od golfového hřiště Alcaidesa Links. Tento prázdninový dům se 4 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, kabelovou TV a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Prázdninový dům stojí 18 km od katedrály sv. Marie korunované a golfového hřiště San Roque. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdáleno 18 km.

Palmones, céntrico y acogedor
Palmones, céntrico y acogedor

Palmones, céntrico y acogedor se nachází v Palmones, 800 metrů od pláže Rinconcillo a 31 km od golfového hřiště La Duquesa. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Apartmán sídlí v budově z roku 2023, 17 km od katedrály Nejsvětější Trojice a 17 km od katedrály sv. Marie korunované. Apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 17 km od golfového hřiště San Roque a 41 km od golfového hřiště Estepona. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdálené 17 km.