Ubytování ve městě Palazuelos de Eresma

Město Palazuelos de Eresma se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Palazuelos de Eresma nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Palazuelos de Eresma

La casona de isa
La casona de isa

9,9 / 10 (9 hodnocení)

La casona de isa se nachází v obci Palazuelos de Eresma a nabízí terasu s výhledem na město a hory, celoroční venkovní bazén, saunu a vířivku. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny se sprchou. Prázdninový dům je vzdálený 8,3 km od náměstí Plaza Mayor a paláce Alcazar de Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 108 km.

Casa Robledo
Casa Robledo

9,3 / 10 (100 hodnocení)

Casa Robledo se nachází asi 10 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, výhled na bazén a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Hosté mohou využívat vířivku. V okolí se lze věnovat lyžování. Casa Robledo stojí 9,1 km od paláce Alcazar de Segovia a 10 km od památníku Loba Capitolina. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 108 km.

Casa Rural Las Tuyas en Segovia
Casa Rural Las Tuyas en Segovia

9,2 / 10 (9 hodnocení)

Casa Rural Las Tuyas se nachází pouhých 7,8 km od náměstí Plaza Mayor. en Segovia se nachází v obci Palazuelos de Eresma a nabízí terasu, tenisový kurt a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům se nachází v přízemí a má 4 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo kanoistikou mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa Rural Las Tuyas en Segovia stojí 7,8 km od památníku Loba Capitolina a 8 km od Alcazar de Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 108 km.

HOSTAL LA GRANJA **
HOSTAL LA GRANJA **

9,1 / 10 (267 hodnocení)

HOSTAL LA GRANJA se nachází v Palazuelos de Eresma, 10 km od náměstí Plaza Mayor. ** nabízí turistické informace, nekuřácké pokoje, zahradu, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a sdílený lounge. Ubytování je vzdálené 8,9 km od Alcazar de Segovia, 10 km od památníku Loba Capitolina a 10 km od městských hradeb Segovia. Penzion má rodinné pokoje. Penzion poskytuje ubytování v klimatizovaných pokojích s psacím stolem, bezpečnostní schránkou, TV s plochou obrazovkou, patiem a vlastní koupelnou včetně sprchy. V HOSTAL LA GRANJA ** Pokoje jsou vybavené ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří cyklistika a jízdní kola si lze půjčit přímo na místě. **. Penzion stojí 15 km od přírodní rezervace Peñalara a 4,4 km od města San Ildefonso o La Granja. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas leží 108 km daleko. **.