Ubytování ve městě Pajares

Město Pajares se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pajares nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pajares

Posada Real Pajares
Posada Real Pajares

9,4 / 10 (34 hodnocení)

V ubytování Posada Real Pajares máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Posada Real Pajares je tradiční horský dům v obci Pajares, 4 km od lyžařského střediska Valgrande Pajares. Penzion nabízí krásný výhled na hory, lyžárnu a parkování zdarma. Pokoje mají topení, dřevěné podlahy a psací stůl. Všechny mají balkon s výhledem na hory. K dispozici jsou 2 pokoje v přízemí a 4 v patře. Na každém patře je 1 sdílená koupelna s fénem a toaletními potřebami zdarma. Na terase je k dispozici gril. Hosté mohou relaxovat u krbu v salonku. K dispozici je přepážka s turistickými informacemi a za 50 minut dojedete do Ovieda, Leónu a na pláže na pobřeží Asturie.

La Cuadrina de Anton
La Cuadrina de Anton

9,3 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování La Cuadrina de Anton máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Cuadrina de Anton se nachází v Pajaresu. Výhled směřuje na hory a řeku. Chata má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Chata má lyžárnu. Na letiště Asturias je to 98 km.

Valle del sol I
Valle del sol I

9,1 / 10 (41 hodnocení)

V ubytování Valle del sol I máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Valle del sol se nachází v Pajaresu v Asturii. Mám terasu. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň. Apartmán má 2 ložnice a koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na místě si můžete zakoupit skipasy a v okolí se věnovat lyžování. Obec Valgrande-Pajares je vzdálená 8 km. Na letiště Asturias je to 98 km.

Casa Guela
Casa Guela

9,1 / 10 (18 hodnocení)

Casa Guela nabízí ubytování v obci Pajares, 600 metrů od lanovky Valgrande-Pajares. 4,1 km od lanovky Telesilla Les Patines. Nabízí výhled na hory. Součástí apartmánu je kuchyň s mikrovlnnou troubou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Casa Guela leží 4,2 km od Cueto Negro i od Telesilly cuatriplaza Brañilin. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně lyžování a rybaření. Na letiště Asturias je to 64 km.