Ubytování ve městě Padiernos

Město Padiernos se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Padiernos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Padiernos

Casa rural El Rincón
Casa rural El Rincón

9,9 / 10 (7 hodnocení)

V ubytování Casa rural El Rincón máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa rural El Rincón se nachází v Padiernos, 15 km od Torreón de los Guzmanes, 15 km od okresní rady Avila a kláštera sv. Terezy. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům se nachází 16 km od konferenčního a výstavního centra Lienzo Norte a kláštera La Encarnación. Prázdninový dům má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je terasa a gril. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům je vzdálený 16 km od inkarnačního kláštera a 17 km od katolické univerzity v Avile. Letiště Salamanca je vzdálené 100 km.

Los Campos
Los Campos

9,8 / 10 (10 hodnocení)

Los Campos se může pochlubit venkovním bazénem, zahradou a zařízenou terasou s grilem. Los Campos se nachází uprostřed přírody ve městě Padiernos. Tento okouzlující venkovský dům má posezení s TV a kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. K dispozici jsou 3 koupelny s vanou nebo sprchou. K dispozici je ložnice s manželskou postelí, 2 ložnice s oddělenými postelemi a 1 ložnice se 2 samostatnými postelemi a 1 rozkládací pohovkou. Z pokojů je výhled na hory a bazén. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky a pěší turistiky. Parkování na místě je zdarma.