Ubytování ve městě Pacs del Penedes

Město Pacs del Penedes se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pacs del Penedes nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pacs del Penedes

Charming Cottage Only 5 minutes from City Centre
Charming Cottage Only 5 minutes from City Centre

10 / 10 (1 hodnocení)

Chata Charming Nachází se v Pacs del Penedes, pouhých 5 minut od centra města, a nabízí gril. Nabízí terasu, stolní tenis a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj s TV, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Barcelona El Prat je to 49 km.

RCP El Racó
RCP El Racó

9 / 10 (22 hodnocení)

RCP El Racó se nachází v Pacs del Penedes. Tento apartmán má terasu, gril a bezplatné Wi-Fi. Na barcelonské letiště El Prat je to 50 km.

B&B Tina de Pacs, close to local wineries
B&B Tina de Pacs, close to local wineries

8,9 / 10 (10 hodnocení)

B&B Tina de Pacs se nachází v Pacs del Penedes, nedaleko místních vinařství, a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Toto ubytování v soukromí nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a terasu. Toto ubytování v soukromí má TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na barcelonské letiště El Prat je to 50 km.

Cal Colina - Karaktervol landhuis met privé zwembad
Cal Colina - Karaktervol landhuis met privé zwembad

Cal Colina - Karaktervol landhuis met privé zwembad se nachází v Pacs del Penedes a nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 6 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny se sprchou. Na barcelonské letiště El Prat je to 52 km.