Ubytování ve městě Ossó de Sió

Město Ossó de Sió se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ossó de Sió nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ossó de Sió

Cal Emilia
Cal Emilia

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Cal Emilia se nachází na hlavním náměstí Ossó de Sió a nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu s grilem. Tento prázdninový dům se rozkládá na několika podlažích a skládá se ze 4 ložnic, 4 koupelen se sprchou a 1 toalety. K dispozici je posezení s krbem a TV s plochou obrazovkou. Vířivka je k dispozici za příplatek. U budovy najdete dětské hřiště. Cal Emilia stojí 47 km od Lleidy a 10 minut jízdy od Agramuntu. Na letiště Reus je to 68 km.

Casa Dolors
Casa Dolors

8,4 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Casa Dolors máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Dolors se nachází v Ossó de Sió, 36 km od kláštera Valbona de les Monges a 49 km od muzea Igualada Muleteer, a nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí balkon a gril. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Prázdninový dům stojí 49 km od muzea kože Igualada. Na letiště Lleida-Alguaire je to 76 km.