Ubytování ve městě Osorno

Město Osorno se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Osorno nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Osorno

EL PÓSITO 6
EL PÓSITO 6

9,5 / 10 (27 hodnocení)

EL PÓSITO 6 se nachází v Osorně, 50 km od katedrály Palencia, 42 km od vily Romana La Olmeda a 49 km od města Iglesia de Santa Columba, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 49 km od autobusového nádraží Palencia a vlakového nádraží RENFE. Na letiště Burgos je to 71 km.

EL PÓSITO 5
EL PÓSITO 5

9,4 / 10 (32 hodnocení)

EL PÓSITO 5 se nachází v Osorně, 49 km od katedrály Palencia, 42 km od vily Romana La Olmeda a 49 km od Iglesia de Santa Columba, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 49 km od autobusového nádraží Palencia a vlakového nádraží RENFE. Na letiště Burgos je to 71 km.

Hostal Los Chopos
Hostal Los Chopos

5,3 / 10 (125 hodnocení)

Hostal Los Chopos se nachází v Osornu a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, turistické informace a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na skleničku můžete zajít do baru. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnou, ložním prádlem a ručníky. Standardem je také šatní skříň. Hostal Los Chopos podává à la carte nebo kontinentální snídani. V Osornu a okolí se můžete věnovat cyklistice a dalším aktivitám. Hostal Los Chopos stojí 35 km od města Iglesia de Santa Columba a 43 km od vily Romana La Olmeda. Na letiště Burgos je to 72 km.

Acogedora casa rural con bañera de hidromasaje
Acogedora casa rural con bañera de hidromasaje

Acogedora casa rural con bañera de hidromasaje se nachází ve městě Osorno, 49 km od katedrály Palencia, 42 km od vily Romana La Olmeda a 48 km od města Iglesia de Santa Columba. Tento prázdninový dům stojí 49 km od diecézního muzea umění a náměstí Plaza Mayor Palencia. Prázdninový dům má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 49 km od autobusového nádraží Palencia a vlakového nádraží RENFE. Letiště Burgos je ve vzdálenosti 71 km.