Ubytování ve městě Osor

Město Osor se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Osor nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Osor

La Piconera (Petit Luxe)
La Piconera (Petit Luxe)

9,9 / 10 (19 hodnocení)

V ubytování La Piconera (Petit Luxe) máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Piconera (Petit Luxe) se nachází v Osoru v Katalánsku, 26 km od vlakového nádraží Girona. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětské hřiště, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. K dispozici je myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. La Piconera (Petit Luxe) nabízí také gril. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 50 km od aquaparku Water World a 27 km od mostu Pont de Pedra. Na letiště Girona-Costa Brava je to 27 km. (Petit Luxe).

Beautiful apartment in Osor with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Beautiful apartment in Osor with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

9 / 10 (1 hodnocení)

Beautiful apartment in Osor with 2 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool se nachází v Osoru, 47 km od aquaparku Water World, 24 km od mostu Pont de Pedra a 49 km od golfového hřiště Lloret Pitch and Putt. Tento 3hvězdičkový apartmán se nachází 23 km od vlakového nádraží Girona. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. Tento 3hvězdičkový apartmán nabízí neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán je vzdálený 50 km od parku Gnomo a zahrad Santa Clotilde. Na letiště Girona-Costa Brava je to 24 km.

River house_Casa junto al río
River house_Casa junto al río

8,7 / 10 (15 hodnocení)

River house_Casa junto al río se nachází v Osoru, pouhých 27 km od vlakového nádraží Girona, a nabízí zahradu, tenisový kurt a bezplatnou kyvadlovou dopravu. Tento prázdninový dům nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má výhled na hory a řeku, 3 ložnice a balkon. Tento prázdninový dům má terasu s výhledem na město, kabelovou TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, varnou deskou a toustovačem a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům je vzdálený 28 km od mostu Pont de Pedra a 47 km od katedrály Vic. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 28 km.

Can Frencis
Can Frencis

8,6 / 10 (12 hodnocení)

Can Frencis se nachází přibližně 27 km od vlakového nádraží Girona a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Tento prázdninový dům nabízí výhled na řeku a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Can Frencis stojí 28 km od mostu Pont de Pedra a 48 km od katedrály Vic. Na letiště Girona-Costa Brava je to 28 km.

Flateli Osor - Ca la Conxita
Flateli Osor - Ca la Conxita

8,3 / 10 (15 hodnocení)

Flateli Osor - Ca nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. la Conxita se nachází v Osoru. Katedrála Vic je vzdálená 47 km. Prázdninový dům má balkon, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Prázdninový dům stojí 27 km od vlakového nádraží Girona a 28 km od mostu Pont de Pedra. Na letiště Girona-Costa Brava je to 28 km.

Holiday home Can Clerc
Holiday home Can Clerc

7,5 / 10 (55 hodnocení)

Prázdninový dům Can Clerc se může pochlubit venkovním bazénem, grilem a zařízenou terasou s výhledem na hory. Toto ubytování uprostřed přírody se nachází v Sant Hilari Sacalm. K dispozici jsou 3 prázdninové domy. Všechny okouzlující a barevné domy mají klimatizaci a bezplatné Wi-Fi. K dispozici je posezení se 2 rozkládacími pohovkami a plně vybavená kuchyň s mikrovlnnou troubou a sporákem. K dispozici je ložnice s manželskou postelí a ložnice s palandami pro 2 osoby. V koupelně je sprcha. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky a pěší turistiky. Parkování na místě je zdarma. Do aquaparku WaterWorld dojedete za 40 minut. Tento prázdninový dům je vzdálený 84 km od barcelonského letiště El Prat.

Can Matret, casa amb jardí en un entorn rural
Can Matret, casa amb jardí en un entorn rural

7 / 10 (20 hodnocení)

S výhledem do zahrady, Can Matret, casa amb jardí en un entorn rural nabízí ubytování s terasou a balkonem, asi 28 km od Pont de Pedra. Nachází se 27 km od vlakového nádraží Girona a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Prázdninový dům má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Katedrála Vic je vzdálená 48 km. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 28 km.

La Menta
La Menta

6,8 / 10 (4 hodnocení)

La Menta se nachází v Osoru, 23 km od vlakového nádraží Girona, 47 km od aquaparku Water World a 24 km od mostu Pont de Pedra. Nabízí výhled na hory a řeku a je vzdálen 49 km od golfového hřiště Lloret Pitch a Putt. Apartmán se nachází v přízemí a má 4 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo rybaření, relaxovat v zahradě a využívat gril. La Menta stojí 50 km od parku Gnomo a zahrad Santa Clotilde. Na letiště Girona-Costa Brava je to 24 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Amazing apartment in Osor with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Amazing apartment in Osor with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Amazing apartment in Osor with 2 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool se nachází v Osoru, 47 km od aquaparku Water World, 24 km od Pont de Pedra a 49 km od golfového hřiště Lloret Pitch and Putt. Tento 3hvězdičkový apartmán má výhled na hory a je vzdálen 23 km od vlakového nádraží Girona. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. Tento 3hvězdičkový apartmán nabízí neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán je vzdálený 50 km od parku Gnomo a zahrad Santa Clotilde. Na letiště Girona-Costa Brava je to 24 km.

Escapada rural - Piscina - Cicloturismo
Escapada rural - Piscina - Cicloturismo

Escapada rural - Piscina - Cicloturismo se nachází v Osoru, 27 km od vlakového nádraží Girona a 28 km od mostu Pont de Pedra. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a terasou. Venkovský dům stojí 48 km od katedrály Vic. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 28 km.

Nice apartment in Osor with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Nice apartment in Osor with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Nice apartment in Osor with 2 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool se nachází v Osoru, 47 km od aquaparku Water World, 24 km od Pont de Pedra a 49 km od golfového hřiště Lloret Pitch a Putt. Tento 3hvězdičkový apartmán má výhled na hory a je vzdálen 23 km od vlakového nádraží Girona. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. Tento 3hvězdičkový apartmán nabízí neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán je vzdálený 50 km od parku Gnomo a zahrad Santa Clotilde. Na letiště Girona-Costa Brava je to 24 km.