Ubytování ve městě Ortigosa

Město Ortigosa se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ortigosa nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ortigosa

Slowcameros Duplex Ortigosa
Slowcameros Duplex Ortigosa

7,8 / 10 (6 hodnocení)

Slowcameros Duplex Ortigosa se nachází v Ortigose, 49 km od muzea La Rioja a katedrály Santa María de la Redonda. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. K dispozici je také balkon. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 49 km od radnice Logroño a Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago. Slowcameros Duplex Ortigosa stojí 62 km od letiště Logroño-Agoncillo. Za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava na letiště.

El Patio de la Morera I
El Patio de la Morera I

El Patio de la Morera I se nachází v Ortigose, 44 km od muzea La Rioja, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, business centrem a turistickými informacemi. Ubytování má balkon a výhled na hory. Apartmán má terasu, výhled na město, 7 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 6 koupelen s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 44 km od katedrály Santa María de la Redonda a radnice Logroño. Letiště Logroño-Agoncillo je vzdálené 57 km.