Ubytování ve městě Ortigosa del Monte

Město Ortigosa del Monte se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ortigosa del Monte nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ortigosa del Monte

Casa Cantera del Berrocal
Casa Cantera del Berrocal

9,9 / 10 (50 hodnocení)

Casa Cantera del Berrocal se nachází asi 25 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat cyklistice. Casa Cantera del Berrocal stojí 21 km od Alcazaru de Segovia a 25 km od památníku Loba Capitolina. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 89 km.

CASA NAMASTE - ORTIGOSA DEL MONTE
CASA NAMASTE - ORTIGOSA DEL MONTE

9,7 / 10 (26 hodnocení)

CASA NAMASTE - ORTIGOSA DEL MONTE se nachází 26 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má herní konzoli, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici jsou také 2 koupelny s vanou a bezplatnými toaletními potřebami, ručníky a ložní prádlo. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. CASA NAMASTE - ORTIGOSA DEL MONTE stojí 22 km od Alcazaru de Segovia a 26 km od památníku Loba Capitolina. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 91 km.

Las Casas del Palomar I & II
Las Casas del Palomar I & II

9,6 / 10 (22 hodnocení)

Las Casas del Palomar I & II se nachází v Ortigosa del Monte v Kastilii a Leonu, 27 km od náměstí Plaza Mayor. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětské hřiště, sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat cyklistice. Las Casas del Palomar I & II leží 19 km od Alcazar de Segovia a 27 km od památníku Loba Capitolina. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 92 km.

La Casa De La Abuela
La Casa De La Abuela

9,4 / 10 (38 hodnocení)

La Casa De La Abuela se nachází v Ortigosa del Monte. Wi-Fi je dostupné zdarma. Tento dvoupodlažní venkovský dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí, sporákem, pračkou a mikrovlnnou troubou. Venkovský dům stojí 16 km od Segovie. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 88 km.

En casa de Carlos
En casa de Carlos

9,2 / 10 (45 hodnocení)

En casa de Carlos se nachází v Ortigosa del Monte, pouhých 25 km od náměstí Plaza Mayor, a nabízí zahradu, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a tenisu. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. En casa de Carlos stojí 21 km od Alcazaru de Segovia a 25 km od památníku Loba Capitolina. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 89 km.

Casa La Taratola
Casa La Taratola

8,9 / 10 (18 hodnocení)

Casa La Taratola se nachází v Ortigosa del Monte a nabízí zahradu, sdílený lounge, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, tenisu a dalším aktivitám. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s vanou. Na místě je dětské hřiště. Casa La Taratola stojí 25 km od náměstí Plaza Mayor a 21 km od Alcazar de Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 90 km.

CASA DE LOS ABUELOS
CASA DE LOS ABUELOS

8,9 / 10 (10 hodnocení)

CASA DE LOS ABUELOS se nachází 26 km od náměstí Plaza Mayor a 19 km od Alcazar de Segovia. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tento prázdninový dům se nachází 30 km od přírodní rezervace Peñalara a 20 km od vlakového nádraží Segovia. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj s kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 26 km od památníku Loba Capitolina a městských hradeb Segovia. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas leží 91 km od CASA DE LOS ABUELOS.

La Casita del Guarda
La Casita del Guarda

8,8 / 10 (47 hodnocení)

Prázdninový dům La Casita del Guarda se nachází v Ortigosa del Monte, 17 km od Segovie, a nabízí zahradu se sezónním venkovním bazénem. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmán má kuchyň s myčkou nádobí a sporákem a vlastní koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. La Casita del Guarda má také gril. V okolí si můžete zahrát tenis, basketbal a stolní tenis. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně jízdy na koni, cyklistiky a golfu. Avila je vzdálená 60 km a Pedraza 50 km. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 80 km.

Villa Aurelia - Casa de campo con jardín y piscina entre Madrid y Segovia
Villa Aurelia - Casa de campo con jardín y piscina entre Madrid y Segovia

8,8 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování Villa Aurelia - Casa de campo con jardín y piscina entre Madrid y Segovia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa Aurelia - Casa de campo con jardín y piscina entre Madrid y Segovia se nachází asi 25 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, terasou a grilem. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Alcazar de Segovia leží 21 km od vily. Aurelia - Casa de campo con jardín y piscina entre Madrid y Segovia stojí 25 km od památníku Loba Capitolina. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 89 km.