Ubytování ve městě Orellana la Vieja

Město Orellana la Vieja se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Orellana la Vieja nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Orellana la Vieja

Hotel GilMar Orellana la Vieja
Hotel GilMar Orellana la Vieja

9 / 10 (189 hodnocení)

V ubytování Hotel GilMar Orellana la Vieja máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel GilMar Orellana la Vieja in Orellana La Vieja nabízí 4hvězdičkové ubytování s terasou, restaurací a barem. Tento 4hvězdičkový hotel nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. K dispozici je sdílená kuchyň, pokojová služba a organizace výletů. Pokoje jsou vybavené šatní skříní. Hotel GilMar poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem a TV s plochou obrazovkou. Orellana La Vieja má balkon. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Hosté hotelu GilMar Orellana la Vieja podává snídani à la carte. V tomto 4hvězdičkovém hotelu si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat cyklistice. V hotelu je business centrum. Hotel GilMar stojí 127 km od letiště Badajoz. Orellana la Vieja.

Apartamentos Embalse de Orellana
Apartamentos Embalse de Orellana

8,8 / 10 (455 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Embalse de Orellana máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Embalse de Orellana se nachází v Orellana la Vieja a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Na letiště Badajoz je to 129 km.

Casa Rural Casa de las Aves
Casa Rural Casa de las Aves

8,5 / 10 (4 hodnocení)

Casa Rural Casa de las Aves se nachází v Orellana la Vieja a nabízí výhled na jezero, restauraci, turistické informace, bar, zahradu, sezónní venkovní bazén a terasu. Všechny apartmány mají vybavenou kuchyň s lednicí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a TV a vlastní koupelnu. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Badajoz je to 147 km.