Ubytování ve městě Oña

Město Oña se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Oña nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Oña

Camino Condal
Camino Condal

9,4 / 10 (202 hodnocení)

Camino Condal se nachází v obci Oña a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled na město a terasu. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Burgos je to 65 km.

Casa De La Juderia
Casa De La Juderia

8,4 / 10 (34 hodnocení)

Casa De La Juderia se nachází v obci Oña a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a sdílený lounge. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. V okolí se můžete věnovat rybaření. Venkovský dům je vzdálený 65 km od letiště Burgos a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

El Rincón Del Convento
El Rincón Del Convento

8,3 / 10 (1339 hodnocení)

V ubytování El Rincón Del Convento máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Rincón Del Convento se nachází u řeky Oña v přírodním parku Montes Obarenes - San Zadornil v obci Oña. Tento půvabný penzion nabízí Wi-Fi zdarma a restauraci, která podává místní kuchyni. Všechny barevné pokoje mají topení a posezení s TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete fén a bezplatné toaletní potřeby. K dispozici jsou turistické informace. El Rincón Del Convento se nachází u kláštera San Salvador. Okolní příroda je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Do centra Burgosu a na letiště dojedete autem za 40 minut. Město Vitoria je vzdálené 85 km.