Ubytování ve městě Olost

Město Olost se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Olost nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Olost

Country House El Permanyer
Country House El Permanyer

9 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování Country House El Permanyer máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ubytování se nachází v obci Olost v Katalánsku, 18 km od katedrály Vic.Country House El Permanyer nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. K dispozici je plně vybavená koupelna se sprchou a fénem. Venkovský dům má také terasu. Country House El Permanyer nabízí stolní tenis a v okolí se lze věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Ubytování je vzdálené 17 km od kina Vigatà a 18 km od muzea Episcopal de Vic. Na letiště Girona-Costa Brava je to 72 km.

Camping Lluçanès
Camping Lluçanès

8,6 / 10 (21 hodnocení)

Camping Lluçanès se nachází v Olostu, 43 km od Camprodonu. 39 km od Olotu. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Některé apartmány mají posezení a/nebo jídelní kout. V některých je také kuchyň s lednicí. Bungalovy mají terasu. Camping Lluçanès leží 34 km od Montseny. Na letiště Girona-Costa Brava je to 56 km.