Ubytování ve městě Olmeda de las Fuentes

Město Olmeda de las Fuentes se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Olmeda de las Fuentes nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Olmeda de las Fuentes

Casa del Maestro
Casa del Maestro

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa del Maestro se nachází v Olmedě de las Fuentes, 46 km od IFEMA. Nabízí terasu, tenisový kurt a masáže. Prázdninový dům s grilem. Prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Letiště Madrid-Torrejón je vzdálené 28 km.

El Mirador del Chorrillo
El Mirador del Chorrillo

9,2 / 10 (45 hodnocení)

El Mirador del Chorrillo se nachází 46 km od výstaviště IFEMA a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. El Mirador del Chorrillo má také gril. Na letiště Madrid-Torrejón je to 28 km.

Casa del Medico
Casa del Medico

9,1 / 10 (15 hodnocení)

Casa del Medico se nachází v Olmedě de las Fuentes, pouhých 47 km od IFEMA, a nabízí ubytování s tenisovým kurtem a bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, jídelní kout, plně vybavený kuchyňský kout a terasu s výhledem na hory. Na letiště Madrid-Torrejón je to 28 km.

Olmedilla
Olmedilla

8,6 / 10 (40 hodnocení)

Olmedilla nabízí ubytování s výhledem na hory, sezónním venkovním bazénem, zahradou a terasou, asi 46 km od IFEMA. Výhled směřuje na bazén a do zahrady. Tento prázdninový dům se nachází v přízemí a má 3 ložnice, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, obývací pokoj a TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Olmedilla zajišťuje službu půjčení jízdních kol. Na letiště Madrid-Torrejón je to 27 km.