Ubytování ve městě Oliana

Město Oliana se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Oliana nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Oliana

Fantàstic Pis a Oliana Alt Urgell Lleida
Fantàstic Pis a Oliana Alt Urgell Lleida

10 / 10 (1 hodnocení)

Fantàstic Pis a Oliana Alt Urgell Lleida se nachází 29 km od golfového hřiště Ribera Salada. Nabízí výhled na město, sdílený lounge, terasu a kasino. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a dalším aktivitám. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Fantàstic Pis a Oliana Alt Urgell Lleida stojí 48 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain. Letiště Andorra–Ubytování je vzdálené 41 km od La Seu d'Urgell a za příplatek zajišťuje dopravu na letiště.

Hotel Restaurant Cal Petit
Hotel Restaurant Cal Petit

9 / 10 (452 hodnocení)

Hotel Restaurant Cal Petit se nachází v Olianě a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge a terasu. Všechny pokoje v tomto 3hvězdičkovém hotelu mají výhled na hory a hosté mají přístup do restaurace a baru. K dispozici je pokojová služba a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Všechny pokoje mají šatní skříň. Hotel Restaurant Cal Petit má dětské hřiště. V Olianě a okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Hotel Restaurant Cal Petit stojí 29 km od golfového hřiště Ribera Salada a 48 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain. Letiště Andorra–La Seu d'Urgell, 41 km od hotelu, nabízí placenou dopravu na letiště.

Hostal Victor
Hostal Victor

8,7 / 10 (261 hodnocení)

Hostal Victor se nachází ve zrekonstruované budově z 19. století ve městě Oliana a nabízí restauraci s místními pokrmy. Některé pokoje mají balkon a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny pokoje mají posezení s psacím stolem a TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu a bezplatné toaletní potřeby. Hostal Victor nabízí také úschovnu zavazadel a bezplatné parkování. Za 10 minut dojdete k růžové a levandulové zahradě. Snadno se odtud dostanete na dálnici C14 a Lleida je vzdálená 91 km.

Dúplex 6 plazas para desconectar de la rutina
Dúplex 6 plazas para desconectar de la rutina

8,5 / 10 (20 hodnocení)

Dúplex 6 plazas para desconectar de la rutina se nachází asi 29 km od golfového hřiště Ribera Salada a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Apartmán má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici je dětské hřiště a gril. Dúplex 6 plazas para desconectar de la rutina stojí 48 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdálené 41 km.

Camping Oliana
Camping Oliana

7,5 / 10 (312 hodnocení)

V ubytování Camping Oliana máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Camping Oliana se nachází 31 km od golfového hřiště Ribera Salada a nabízí ubytování, restauraci, sezónní venkovní bazén, fitness centrum a terasu. Některé apartmány mají terasu s výhledem na hory, plně vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu se sprchou. K zázemí kempu patří gril. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Camping Oliana stojí 50 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain. Letiště Andorra–Na letiště La Seu d'Urgell je to 39 km.