Ubytování ve městě Olesa de Bonesvalls

Město Olesa de Bonesvalls se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Olesa de Bonesvalls nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Olesa de Bonesvalls

Can Bicicleta de Dalt
Can Bicicleta de Dalt

9,9 / 10 (7 hodnocení)

Can Bicicleta de Dalt se nachází v obci Olesa de Bonesvalls, 36 km od stadionu Camp Nou, 37 km od Kouzelné fontány Montjuic a 37 km od Palau Sant Jordi. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento venkovský dům se nachází 39 km od stanice metra Passeig de Gracia a Casa Batlló. Tento klimatizovaný venkovský dům má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Venkovský dům stojí 38 km od vlakového nádraží Sants a 39 km od hory Montjuïc. Can Bicicleta de Dalt stojí 25 km od barcelonského letiště El Prat a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Maset del Garraf
Maset del Garraf

9,2 / 10 (141 hodnocení)

V ubytování Maset del Garraf máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Maset del Garraf se nachází v Olesa de Bonesvalls, 40 km od Barcelony, a nabízí venkovní bazén a výhled na hory. 30 km od města Sitges. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem na bazén a vinice. Maset del Garraf poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ručníky do koupelny jsou k dispozici, navíc k bazénu. Na jídlo si můžete zajít do restaurace a na drink do baru. K dispozici jsou také obědové balíčky. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika. Maset del Garraf stojí 24 km od Castelldefels. Na letiště Barcelona El Prat je to 29 km.

Habitación privada en casa particular, montaña
Habitación privada en casa particular, montaña

7 / 10 (3 hodnocení)

Habitación privada en casa specific, montaña se nachází v Olesa de Bonesvalls a nabízí výhled na hory, zahradu, sdílený lounge a terasu. K dispozici je Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Habitación privada en casa specific, montaña stojí 28 km od stadionu Camp Nou a 30 km od vlakového nádraží Sants. Na barcelonské letiště El Prat je to 34 km.

El Maset del Garraf Privatizado
El Maset del Garraf Privatizado

7 / 10 (1 hodnocení)

El Maset del Garraf Privatizado se nachází asi 38 km od Camp Nou a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Tento venkovský dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 7 ložnic, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 5 koupelen se sprchou a fénem. K dispozici je také posezení a 5 koupelen s vanou. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Venkovský dům stojí 39 km od Kouzelné fontány Montjuic a Palau Sant Jordi. El Maset del Garraf Privatizado stojí 27 km od barcelonského letiště El Prat. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.