Ubytování ve městě Ojacastro

Město Ojacastro se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ojacastro nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ojacastro

La Casita del Oja
La Casita del Oja

8,7 / 10 (11 hodnocení)

La Casita del Oja se nachází v obci Ojacastro a nabízí zázemí pro grilování, bezplatné Wi-Fi, sdílenou kuchyň a turistické informace. Prázdninový dům má výhled na řeku a je vzdálený 31 km od města Haro. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou a lednicí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 5 ložnic a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům má sluneční terasu. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo rybařením si můžete odpočinout ve společném salonku. La Casita del Oja stojí 3,3 km od Ezcaray a 49 km od Mirandy de Ebro. Na letiště Vitoria je to 63 km.

Casa Rural Ugarte Ojacastro
Casa Rural Ugarte Ojacastro

8,7 / 10 (7 hodnocení)

Casa Rural Ugarte Ojacastro se nachází v obci Ojacastro v regionu La Rioja a nabízí patio a výhled na hory. Nabízí bezplatné Wi-Fi a sdílenou kuchyň. Tento bed and breakfast má TV s plochou obrazovkou. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, myčkou nádobí a kávovarem. Po dni stráveném lyžováním nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 71 km.

Casa Rural Uyarra
Casa Rural Uyarra

8,2 / 10 (47 hodnocení)

Casa Rural Uyarra se nachází v malé klidné vesnici La Rioja a nabízí venkovský dům s výhledem na okolní krajinu a hory. Hosté mohou zdarma využívat gril. Uyarra má pokoje zařízené v rustikálním stylu s odhalenými kameny nebo dřevěnými trámy. Všechny mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. V jídelně venkovského domu se každé ráno podává snídaně. Relaxovat můžete v lounge s pohovkami, TV a krbem. K dispozici je také přepážka s turistickými informacemi a lyžárna. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně lyžování, rybaření a pěší turistiky. Tento venkovský dům se nachází 64 km od letiště Vitoria.