Ubytování ve městě Ochavillo del Río

Město Ochavillo del Río se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ochavillo del Río nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ochavillo del Río

10 bedrooms villa with indoor pool furnished terrace and wifi at Rivero de Posadas
10 bedrooms villa with indoor pool furnished terrace and wifi at Rivero de Posadas

Rivero de Posadas se nachází v Ochavillo del Río, 32 km od mediny Azahara, a nabízí ubytování s krytým bazénem, zařízenou terasou a Wi-Fi. Nabízí gril, výhled na bazén a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tato klimatizovaná vila má 10 ložnic, TV a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Vila stojí 38 km od mešity Cordoba a 34 km od nákupního centra El Zoco. Letiště Sevilla je vzdálené 87 km.

Nice Home In Crdoba With 3 Bedrooms, Wifi And Outdoor Swimming Pool
Nice Home In Crdoba With 3 Bedrooms, Wifi And Outdoor Swimming Pool

8 / 10 (1 hodnocení)

Nice Home se nachází v Ochavillo del Río v Andalusii. In Crdoba Tento 4hvězdičkový hotel nabízí 3 ložnice, Wi-Fi a venkovní bazén. Wi-Fi zdarma. Tento 4hvězdičkový prázdninový dům je vzdálený 39 km od Mediny Azahara. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. K dispozici je TV a DVD přehrávač. Prázdninový dům stojí 44 km od mešity Cordoba a 41 km od nákupního centra El Zoco. Nice Home leží 119 km od letiště Sevilla. In Crdoba Se 3 ložnicemi, Wi-Fi a venkovním bazénem.