Ubytování ve městě Nohales

Město Nohales se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Nohales nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Nohales

APARTAMENTO 3, 6 Pax CASA RURAL EL SAUCE A 2 KM DE CUENCA
APARTAMENTO 3, 6 Pax CASA RURAL EL SAUCE A 2 KM DE CUENCA

9,9 / 10 (9 hodnocení)

APARTAMENTO 3 6 Pax CASA RURAL EL SAUCE se zahradou, grilem a terasou. A 2 KM DE CUENCA nabízí ubytování v Nohales s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady. Nabízí výhled na město a terasu. Apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu s bidetem. V okolí se můžete věnovat kanoistice.

VUT Nohales Home
VUT Nohales Home

9,7 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování VUT Nohales Home máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. VUT Nohales Home se nachází v Nohales, 4,8 km od věže Mangana a 5,1 km od katedrály Nuestra Señora de Gracia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 5,5 km od vlakového nádraží Cuenca a 6,5 km od visutých domů. VUT Nohales Home stojí 161 km od letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas.

Apartamentos Rurales Romero
Apartamentos Rurales Romero

9,3 / 10 (82 hodnocení)

Apartamentos Rurales Romero se nachází ve městě Nohales, 8 minut jízdy od půvabného starého města Cuenca. Některé apartmány mají terasu s výhledem do krajiny. Všechny vytápěné apartmány mají dřevěné podlahy a obývací pokoj s TV. Kuchyňský kout je vybavený sporákem a mikrovlnnou troubou.Ložní prádlo a ručníky jsou v ceně. K dispozici je také bezplatná snídaně. V okruhu 5 minut chůze od apartmánů najdete různé obchody a supermarkety. V obci najdete také několik barů a restaurací. Slavné visuté domy v Cuenci jsou vzdálené 4,5 km. Snadno se odtud dostanete na dálnici A-40.

CASA RURAL EL SAUCE. A 2,5 KM DE CUENCA CAPITAL
CASA RURAL EL SAUCE. A 2,5 KM DE CUENCA CAPITAL

9,3 / 10 (9 hodnocení)

CASA RURAL EL SAUCE nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a sdílený lounge. A 2,5 KM DE CUENCA CAPITAL nabízí ubytování v Nohales s bezplatným Wi-Fi a výhledem na město. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a kanoistice. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 9 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 7 koupelen s bidetem a sprchou. K dispozici je také 7 koupelen s vanou a fénem, ručníky a ložní prádlo. K dispozici je také gril. CASA RURAL EL SAUCE stojí 4,8 km od věže Mangana. Ke katedrále Nuestra Señora de Gracia je to 5,1 km. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 161 km.

Habitaciones Casa Rural El Sauce
Habitaciones Casa Rural El Sauce

9,1 / 10 (21 hodnocení)

Pokoj s výhledem do zahrady, terasou a bezplatným Wi-Fi. Habitaciones Casa Rural El Sauce se nachází v Nohales, 4,8 km od věže Mangana a 5,1 km od katedrály Nuestra Señora de Gracia. Apartmány mají terasu, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Venkovský dům stojí 5,6 km od vlakového nádraží Cuenca a 6,5 km od visutých domů. Habitaciones Casa Rural El Sauce stojí 161 km od letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas.

APARTAMENTO 1 CASA RURAL EL SAUCE. A 2,5 KM DE CUENCA CAPITAL
APARTAMENTO 1 CASA RURAL EL SAUCE. A 2,5 KM DE CUENCA CAPITAL

9,1 / 10 (9 hodnocení)

APARTAMENTO 1 CASA RURAL EL SAUCE se může pochlubit zahradou, grilem a terasou. A 2,5 KM DE CUENCA CAPITAL nabízí ubytování v Nohales s bezplatným Wi-Fi a výhledem na hory. K dispozici je také patio. Tento klimatizovaný apartmán má kuchyň, posezení, jídelní kout a TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 4 km od obce Cuenca.

Casa De Nohales
Casa De Nohales

8,8 / 10 (117 hodnocení)

V ubytování Casa De Nohales máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa De Nohales nabízí atraktivní ubytování s terasou nebo terasou v klidném městě Nohales, 7 minut jízdy od centra Cuency. Nabízí ubytování ve venkovském stylu s bezplatným Wi-Fi. Casa De Nohales má pokoje a apartmány s TV a vlastní koupelnou. Rustikální apartmány mají také posezení a kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, lednicí a kávovarem. Obchody, bary a restaurace najdete v pěší vzdálenosti v obci Nohales. V okruhu 5 minut chůze najdete také několik supermarketů. Na terase nebo v zahradě můžete grilovat. Snídaně se podává na vyžádání. Penzion se nachází 10 minut jízdy od známých Cuencových visutých domů, mostu San Pablo a historického centra. Městské vlakové a autobusové nádraží je vzdálené 5 km. Casa de Nohales se nachází 30 minut jízdy od geologického areálu Ciudad Encantada a nabízí snadný přístup k dálnici A-40, která vede do Madridu.

Casa Rural La Loma
Casa Rural La Loma

8,8 / 10 (26 hodnocení)

V ubytování Casa Rural La Loma máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural La Loma se nachází v Nohales, 5 km od Cuency a nabízí snadný přístup k dálnici A40. Nachází se v zahradě s grilem, dřevěnou verandou a zeleninovou zahradou. Můžete si pronajmout celou vilu nebo pokoj. Pokoje jsou vytápěné a mají TV a vlastní koupelnu s fénem. Vila má velký obývací pokoj s kamny na dřevo a 3 rozkládacími pohovkami. K dispozici je také pračka a myčka nádobí. V kuchyni je lednice, mikrovlnná trouba a kávovar. Nedaleko je k dispozici bezplatné parkoviště. K dispozici jsou turistické informace a úschovna zavazadel.

APARTAMENTO 2 4/6 PAX CASA RURAL EL SAUCE. A 2,5 KM DE CUENCA CAPITAL
APARTAMENTO 2 4/6 PAX CASA RURAL EL SAUCE. A 2,5 KM DE CUENCA CAPITAL

8,4 / 10 (14 hodnocení)

APARTAMENTO 2 4/6 PAX CASA RURAL EL SAUCE. A 2,5 KM DE CUENCA CAPITAL se nachází v Nohales. Tento apartmán nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s jídelním koutem a 1 koupelnu se sprchou a pračkou. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat kanoistice. Apartmán je vzdálený 4 km od obce Cuenca.