Ubytování ve městě Nieva

Město Nieva se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Nieva nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Nieva

Tradición Rural 2 El Tío Ricardo
Tradición Rural 2 El Tío Ricardo

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Tradición Rural 2 El Tío Ricardo se nachází v Nievě, 32 km od Alcazar de Segovia, 33 km od památníku Loba Capitolina a 34 km od městských hradeb Segovia. Na náměstí Plaza Mayor je to 33 km a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. K dispozici je také 5 koupelen. Prázdninový dům stojí 31 km od Fuencisla Arch a kláštera San Juan de la Cruz. Na letiště Salamanca je to 107 km.

LA ANTIGUA TABERNA
LA ANTIGUA TABERNA

9,6 / 10 (5 hodnocení)

LA ANTIGUA TABERNA se nachází v Nievě a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň a balkon. Tato vila s výhledem na město a bazén má 6 ložnic a terasu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je gril a sdílený lounge. LA ANTIGUA TABERNA stojí 33 km od náměstí Plaza Mayor a 31 km od Alcazar de Segovia. Na letiště Salamanca je to 106 km.

Tradicion Rural SL
Tradicion Rural SL

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Tradicion Rural SL se nachází v Nievě a nabízí soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. K dispozici je balkon a dětské hřiště. Venkovský dům s terasou a výhledem do zahrady má 8 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny se sprchou. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Venkovský dům stojí 33 km od náměstí Plaza Mayor a 32 km od Alcazar de Segovia. Na letiště Salamanca je to 107 km.

El Molino
El Molino

9 / 10 (1 hodnocení)

El Molino se nachází v Nievě, 33 km od náměstí Plaza Mayor, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén. Prázdninový dům má 4 ložnice, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Prázdninový dům stojí 31 km od Alcazaru de Segovia a 33 km od památníku Loba Capitolina. Na letiště Salamanca je to 107 km.