Ubytování ve městě Nieda

Město Nieda se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Nieda nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Nieda

APARTAMENTOS EL CORITU
APARTAMENTOS EL CORITU

9,5 / 10 (83 hodnocení)

APARTAMENTOS EL CORITU se nachází v obci Nieda v Asturii, 22 km od jezer Covadonga. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. APARTAMENTOS EL CORITU stojí 29 km od La Cueva de Tito Bustillo a golfového hřiště La Rasa de Berbes. Na letiště Asturias je to 112 km.

Aptos. Rurales Los Falares de la Abuela Berta (Adults Only)
Aptos. Rurales Los Falares de la Abuela Berta (Adults Only)

9 / 10 (120 hodnocení)

Los Falares de la Abuela Berta se nachází v klidné vesnici Nieda, pouhých 15 km od Covadonga a Los Picos de Europa, prvního španělského národního parku. Vytápěné apartmány jsou umístěny v tradičním venkovském domě a každý je jedinečně zařízen podle asturských legend. Každý apartmán má kuchyň s troubou, sklokeramickou varnou deskou a mikrovlnnou troubou a posezení s pohovkou, krbem, TV, DVD přehrávačem a stereo. Má ložnici s manželskou postelí a výhledem do okolí a vlastní koupelnu se sprchou a županem. Okolní krajina je kombinací luk, lesů a hor a nabízí možnosti pro pěší turistiku a cykloturistiku v klidném přírodním prostředí. Ve 3 km vzdáleném Cangas de Onis najdete supermarkety, restaurace a bary. Los Falares de la Abuela Berta se nachází hodinu jízdy od hlavního města Asturie Oviedo a 25 minut jízdy od pobřeží.