Ubytování ve městě Niebla

Město Niebla se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Niebla nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Niebla

Puerta del Buey Apartamentos
Puerta del Buey Apartamentos

10 / 10 (5 hodnocení)

Puerta del Buey Apartamentos se nachází v Niebla, 49 km od golfového hřiště Nuevo Portil. Nabízí výhled na město, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. K dispozici je terasa a v okolí se lze věnovat cyklistice. Puerta del Buey Apartamentos leží 42 km od Muelle de las Carabelas a kláštera La Rabida. 77 km od sevillského letiště.

La Vaquería
La Vaquería

9,6 / 10 (76 hodnocení)

La Vaquería se nachází v Niebla, 48 km od golfového hřiště Nuevo Portil, 42 km od Muelle de las Carabelas a kláštera La Rabida, a nabízí zahradu a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 20 km od muzea Juana Ramóna Jiméneze a 23 km od Estación de Venta. Na sevillské letiště je to 77 km.

Niebla Centro Apartamentos
Niebla Centro Apartamentos

9,5 / 10 (144 hodnocení)

Niebla Centro Apartamentos nabízí klimatizované ubytování v Niebla, 48 km od golfového hřiště Nuevo Portil, 41 km od Muelle de las Carabelas a 42 km od kláštera La Rabida. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň s jídelním stolem, satelitní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem na město nebo do zahrady. Apartmán je vzdálený 23 km od Estación de Venta a 26 km od muzea Juana Ramóna Jiméneze. Na sevillské letiště je to 77 km.

Torre San Martín
Torre San Martín

9,2 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování Torre San Martín máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Torre San Martín se nachází v Niebla a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Apartmán má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 48 km od golfového hřiště Nuevo Portil a 41 km od čtvrti Muelle de las Carabelas. Torre San Martín stojí 77 km od sevillského letiště.

Casa Rural Finca Real De Niebla
Casa Rural Finca Real De Niebla

8,4 / 10 (25 hodnocení)

Casa Rural Finca Real De Niebla se nachází v andaluském městě Niebla, 27 km od Huelvy. Nabízí domy s bezplatným Wi-Fi, krbem a společným venkovním posezením. Finca Real de Niebla má obývací pokoj s TV. Jeden z domů má venkovní bazén a kuchyň s varnou deskou, troubou a mikrovlnnou troubou. Nedaleko najdete řeku Tinto s římským mostem. Můžete také navštívit jezero San Walabonso s krásným borovým lesem. Do národního parku Doñana dojedete autem za 25 minut a na pláž Matalascañas za 40 minut.