Ubytování ve městě Nevà

Město Nevà se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Nevà nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Nevà

LA CASA d'en RAFEL
LA CASA d'en RAFEL

9,7 / 10 (32 hodnocení)

LA CASA d'en RAFEL se nachází přibližně 17 km od lyžařského střediska Vall de Núria a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo lyžování, relaxovat v zahradě a využívat gril. Prázdninový dům je vzdálený 18 km od lyžařského střediska La Molina a 29 km od obce Masella. Letiště Andorra–La Seu d'Urgell Airport, 73 km od LA CASA d'en RAFEL.

Can Serraima, Casa rural a prop de la Cerdanya
Can Serraima, Casa rural a prop de la Cerdanya

9,4 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Can Serraima, Casa rural a prop de la Cerdanya máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Serraima, Casa rural a prop de la Cerdanya se nachází v Nevà, 18 km od lyžařského střediska Vall de Núria, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům má dětské hřiště a gril. Can Serraima, Casa rural a prop de la Cerdanya stojí 17 km od lyžařského střediska La Molina a 28 km od obce Masella. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 72 km.

Casa Rural Pirineu Nevà
Casa Rural Pirineu Nevà

9,2 / 10 (56 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Pirineu Nevà máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Pirineu Nevà se nachází 18 km od lyžařského střediska Vall de Núria a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. V okolí se můžete věnovat rybaření a cyklistice. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo lyžování, relaxovat v zahradě a využívat gril. Prázdninový dům je vzdálený 16 km od lyžařského střediska La Molina a 27 km od obce Masella. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 72 km.

Can Batista
Can Batista

8,5 / 10 (19 hodnocení)

V ubytování Can Batista máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Batista se nachází ve městě Nevà v Katalánsku a nabízí balkon a výhled do zahrady. Nabízí terasu a výhled na hory. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračku a 2 koupelny, z nichž jedna má sprchu. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat lyžování. Prázdninový dům stojí 36 km od Puigcerdà a 50 km od Camprodonu. Na letiště Girona-Costa Brava je to 116 km.