Ubytování ve městě Nemiña

Město Nemiña se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Nemiña nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Nemiña

Casa das Fiadeiras de Nemiña
Casa das Fiadeiras de Nemiña

9,6 / 10 (110 hodnocení)

Casa das Fiadeiras de Nemiña se nachází v obci Nemiña, 2,2 km od pláže Praia de Nemiña a 3 km od pláže Moreira. Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Tento venkovský dům má TV a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. Casa das Fiadeiras de Nemiña podává denně kontinentální snídani. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa das Fiadeiras de Nemiña stojí 24 km od vodopádu Ezaro. Na letiště Santiago de Compostela je to 90 km.

Nemiña Alojamiento turístico
Nemiña Alojamiento turístico

9,2 / 10 (106 hodnocení)

Nemiña Alojamiento turístico se nachází v obci Nemiña, jen pár kroků od pláže Praia de Nemiña a 25 km od vodopádu Ezaro. Nabízí výhled na moře a bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a fénem a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Nechybí ani toustovač a kávovar. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Na letiště Santiago de Compostela je to 92 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Aldea Surf Nemiña
Aldea Surf Nemiña

8,5 / 10 (11 hodnocení)

Aldea Surf Nemiña se nachází v obci Nemiña, 1 km od pláže Praia de Nemiña. Nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na město, posezení, TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Aldea Surf Nemiña má terasu. Hosté si mohou zaplavat v krytém bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice nebo potápění. Ubytování je vzdálené 25 km od vodopádu Ezaro. Aldea Surf Nemiña stojí 92 km od letiště Santiago de Compostela.