Ubytování ve městě Naveda

Město Naveda se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Naveda nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Naveda

El Llagar de Naveda
El Llagar de Naveda

9,5 / 10 (17 hodnocení)

El Llagar de Naveda se nachází v obci Villaviciosa a nabízí terasu s panoramatickým výhledem na hory. Dům je obklopen svěží zelení a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a parkování na místě. Dům má dřevěné stropní trámy, mramorové podlahy a posezení s krbem a TV s plochou obrazovkou. Kuchyň je vybavena sporákem a kávovarem. V koupelně je sprcha a vana. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně jízdy na koni, pěší turistiky a kanoistiky. El Llagar de Naveda stojí 70 km od letiště Asturias.

Casa Rosaura
Casa Rosaura

9,2 / 10 (19 hodnocení)

Casa Rosaura se nachází ve městě Carabaño, 20 minut jízdy od Ria de Villaviciosa. Tento venkovský dům nabízí bezplatné Wi-Fi, působivý výhled a zahradu se zařízenou terasou a grilem. Dům s dřevěnými prvky má barevné ložnice a obývací pokoj s TV a krbem. V kuchyni je sporák a pračka. K dispozici jsou ručníky, ložní prádlo a koupelna s vanou. Casa Rosaura stojí 15 minut jízdy od řady živých barů a restaurací v Asturii. Okolní příroda je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Ubytování je vzdálené 30 minut jízdy od Gijonu a 75 km od letiště Asturias.