Ubytování ve městě Navas de San Antonio

Město Navas de San Antonio se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Navas de San Antonio nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Navas de San Antonio

PISO NAVAS 2
PISO NAVAS 2

10 / 10 (3 hodnocení)

PISO NAVAS 2 se nachází asi 46 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Tento apartmán má výhled na hory a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 36 km od Alcazaru de Segovia a 46 km od památníku Loba Capitolina. Letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je vzdálené 89 km.

Piso Navas
Piso Navas

9,8 / 10 (40 hodnocení)

V ubytování Piso Navas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Piso Navas se nachází v Navas de San Antonio, 46 km od náměstí Plaza Mayor a 36 km od Alcazar de Segovia. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 46 km od památníku Loba Capitolina a 47 km od městských hradeb Segovia. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Apartmán je vzdálený 34 km od Údolí padlých i od baziliky. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 89 km.

Casa de David
Casa de David

9,7 / 10 (30 hodnocení)

Casa de David se nachází v Navas de San Antonio v Kastilii a Leonu a nabízí terasu. Stojí 37 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí sdílenou kuchyň. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům stojí 35 km od Alcazaru de Segovia a 37 km od památníku Loba Capitolina. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 89 km.

Chalet Pradonavas
Chalet Pradonavas

8,6 / 10 (36 hodnocení)

V ubytování Chalet Pradonavas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Chalet Pradonavas se nachází v obci Navas de San Antonio a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Tento venkovský dům sídlí v budově z roku 2014 a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, šipkám a dalším aktivitám. Tento venkovský dům má herní konzoli, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně nebo snídaně formou bufetu. Chalet Pradonavas vám na recepci poskytne informace o okolí. K dispozici je také gril. Chalet Pradonavas stojí 37 km od náměstí Plaza Mayor a 36 km od Alcazar de Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 89 km.

Preciosa finca privada 20 hectáreas
Preciosa finca privada 20 hectáreas

Preciosa finca privada 20 hectáreas se nachází asi 39 km od Alcazar de Segovia a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata stojí 49 km od památníku Loba Capitolina a 50 km od městských hradeb Segovia. Preciosa finca privada 20 hectáreas stojí 92 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.