Ubytování ve městě Navas de Oro

Město Navas de Oro se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Navas de Oro nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Navas de Oro

Casa de la Luz
Casa de la Luz

9,2 / 10 (10 hodnocení)

Casa de la Luz se nachází asi 49 km od Alcazar de Segovia a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům se nachází 49 km od Fuencisla Arch a Casa de la Moneda. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Prázdninový dům stojí 48 km od kláštera San Juan de la Cruz a kostela Veracruz. Na letiště Valladolid je to 87 km.

Casa de la Marina
Casa de la Marina

8,9 / 10 (11 hodnocení)

Casa de la Marina se nachází asi 48 km od kláštera San Juan de la Cruz a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na město. 49 km od Alcazar de Segovia. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 48 km od kostela Veracruz a 49 km od oblouku Fuencisla. Na letiště Valladolid je to 87 km.