Ubytování ve městě Navas de Estena

Město Navas de Estena se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Navas de Estena nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Navas de Estena

Casa de lujo en el Parque Nacional de Cabañeros
Casa de lujo en el Parque Nacional de Cabañeros

10 / 10 (3 hodnocení)

Tento atraktivní venkovský dům se nachází v Navas de Estena, v národním parku Cabañeros. Nabízí soukromý venkovní bazén, sluneční terasu a zahrady s malebným výhledem na hory a krajinu. Apartmán se 4 ložnicemi Fuente Gorda House je prostorný a má elegantní interiér s původními prvky. V obývacím pokoji je krb, pohovky, TV s DVD a CD přehrávačem a kuchyň se sporákem a varnou deskou. Každý jedinečně zařízený pokoj má vlastní koupelnu s vířivkou.Hosté si mohou připravit snídani formou bufetu a venku. K dispozici je také gril a jídelní stůl. K dispozici je stolní tenis, šipky, vnitřní a venkovní hry, počítač a bezplatné Wi-Fi. V okolí najdete různé turistické a cyklistické trasy, jako je Ruta del Boquerón del Estena. Casa Rural Casa de lujo cs Los Montes de Toledo cerca de Madrid má vlastní garáž pro 2 auta. Do Toleda je to 75 km.

Casa con piscina en Parque Nacional de Cabañeros
Casa con piscina en Parque Nacional de Cabañeros

9,8 / 10 (9 hodnocení)

Casa de 2 habitaciones con piscina privada en Cabañeros se nachází v národním parku Cabañeros. Nabízí výhled na okolní pohoří Toledo. Tento moderní dům nabízí bezplatné Wi-Fi, neplacené soukromé parkoviště a gril. Dům má zařízenou terasu a obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou. Kuchyň je vybavena sporákem, mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí a pračkou. V okolí se lze věnovat pěší turistice a personál vám poskytne informace o zajímavých místech v okolí. Casa de 2 habitaciones con piscina privada en Cabañeros se nachází ve městě Navas de Estena, 1 hodinu jízdy od Toleda a 1,5 hodiny jízdy od Ciudad Real.

Casa Simona
Casa Simona

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Casa Simona se nachází v obci Navas de Estena. Nabízí terasu a gril. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 162 km.

Casa Rural María Victoria
Casa Rural María Victoria

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Tento venkovský dům v rustikálním stylu se nachází v Navas de Estena, v blízkosti národního parku Cabañeros a Presa de los Reales. Nabízí pohodlný salonek s krbem a kuchyň. Všechny klimatizované pokoje jsou zařízené rustikálním nábytkem a mají vlastní koupelnu. V obývacím pokoji jsou pohovky a TV. V plně vybavené kuchyni najdete mikrovlnnou troubu, lednici, elektrický sporák a pračku. V okolí najdete supermarkety, bary a restaurace. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.

Kampaoh Cabañeros
Kampaoh Cabañeros

8,8 / 10 (4 hodnocení)

Kampaoh Cabañeros se nachází v obci Navas de Estena v regionu Castilla-La Mancha a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Restaurace v luxusním stanu se specializuje na středomořskou kuchyni. Kampaoh Cabañeros má také terasu. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 162 km.

Lincetur Cabañeros - Centro de Turismo Rural
Lincetur Cabañeros - Centro de Turismo Rural

8,5 / 10 (175 hodnocení)

Toto ubytování se nachází mimo vesnici Navas de Estena, vedle národního parku Cabañeros. Nabízí rustikální dřevěné bungalovy s verandou a výhledem na hory. Nabízí sezónní venkovní bazén. Lincetur Cabañeros - Centro de Turismo Rural poskytuje klimatizované bungalovy se 2 ložnicemi, posezením, TV s plochou obrazovkou, rozkládací pohovkou a koupelnou. Kuchyňský kout je vybaven sklokeramickou varnou deskou, lednicí, kávovarem a nádobím. Lincetur Cabañeros má restauraci s barem, kde si můžete vychutnat regionální jídla. Pokud plánujete celodenní výlet, můžete si objednat obědové balíčky. Lincetur Cabañeros - Centro de Turismo Rural se nachází v krásných horách Toledo, které jsou ideální pro pěší turistiku, jízdu na koni a další outdoorové aktivity. V okolí vede několik skvělých turistických a cyklistických tras, jako je Ruta del Boquerón del Estena. K jezeru Torre de Abraham dojedete autem za 35 minut. Do Toleda je to 70 km.

Casa Pueblo
Casa Pueblo

7 / 10 (9 hodnocení)

Casa Pueblo se nachází v obci Navas de Estena v regionu Castilla-La Mancha a nabízí terasu a výhled na hory. Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 6 ložnic, TV a plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou, pračkou a varnou deskou. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Pueblo stojí 162 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.