Ubytování ve městě Navalsaz

Město Navalsaz se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Navalsaz nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Navalsaz

Casa Jardín
Casa Jardín

8,9 / 10 (14 hodnocení)

Casa Jardín nabízí ubytování s možností vlastního stravování v malé vesnici Navalsaz v La Rioja. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Každý dům v rustikálním stylu má TV s plochou obrazovkou, terasu a vlastní koupelnu. V kuchyni je myčka nádobí a mikrovlnná trouba. Casa Jardín stojí 10 minut jízdy od města Enciso. Přírodní park Sierra de Cabollera je vzdálený 30 km.

La Colmena
La Colmena

8,7 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování La Colmena máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Colmena se nachází v obci Navalsaz. Tento venkovský dům nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi. Tento venkovský dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu se sprchou. K dispozici je terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 67 km.

La Colmenita
La Colmenita

8,3 / 10 (17 hodnocení)

V ubytování La Colmenita máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Colmenita se nachází v obci Navalsaz. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 67 km.