Ubytování ve městě Navalosa

Město Navalosa se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Navalosa nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Navalosa

Casa Rural el Maestro II
Casa Rural el Maestro II

9,6 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Casa Rural el Maestro II máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural el Maestro II se nachází v obci Navalosa v Kastilii a Leonu a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Všechny apartmány mají terasu, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a vlastní koupelnu. Nechybí ani mikrovlnná trouba a kávovar. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Na letiště Salamanca je to 144 km.

Casa Rural La Cucurrumacha
Casa Rural La Cucurrumacha

9 / 10 (9 hodnocení)

V ubytování Casa Rural La Cucurrumacha máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural La Cucurrumacha se nachází ve městě Navalosa. Tento venkovský dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 2 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s jídelním koutem a 1 koupelnu s vanou a pračkou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Salamanca je to 144 km.

Casa Rural el Maestro I
Casa Rural el Maestro I

8 / 10 (9 hodnocení)

Casa Rural el Maestro se nachází v Navalose v Kastilii a Leonu. Mám terasu. Tento venkovský dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 3 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s jídelním koutem a 1 koupelnu s vanou a pračkou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na letiště Salamanca je to 144 km.