Ubytování ve městě Navalespino

Město Navalespino se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Navalespino nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Navalespino

La casita Del Río.
La casita Del Río.

9,1 / 10 (16 hodnocení)

La casita Del Río se může pochlubit zahradou a terasou. Ubytování se nachází v Navalespinu a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Prázdninový dům má 2 ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 87 km.

Casa rural 4 Chimeneas
Casa rural 4 Chimeneas

9 / 10 (25 hodnocení)

Casa rural 4 Chimeneas se nachází ve městě Navalespino. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Chata má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 6 koupelen se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 88 km.

Casita Morada
Casita Morada

7,7 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Casita Morada máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casita Morada se nachází ve městě Navalespino v Comunidad de Madrid a nabízí zahradu. San Lorenzo de El Escorial leží 10 km daleko. Chata má 2 ložnice, kuchyň, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu. K dispozici je také terasa. Casita Morada leží 42 km od Navacerrady a 47 km od Las Rozas de Madrid. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 87 km.