Ubytování ve městě Navalacruz

Město Navalacruz se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Navalacruz nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Navalacruz

Casa Rural la Cancha I
Casa Rural la Cancha I

8,2 / 10 (5 hodnocení)

Casa Rural la Cancha se nachází ve městě Navalacruz. I nabízí ubytování 45 km od Torreón de los Guzmanes a 45 km od provinční rady Avila. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, kabelovou TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Casa Rural la Cancha I stojí 45 km od kláštera sv. Terezy a královského kláštera sv. Tomáše. Na letiště Salamanca je to 134 km.

Casa Rural la Cancha II
Casa Rural la Cancha II

8 / 10 (3 hodnocení)

Casa Rural la Cancha II se nachází v obci Navalacruz, 45 km od kláštera sv. Terezy a královského kláštera sv. Tomáše a 46 km od konferenčního a výstavního centra Lienzo Norte. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Torreón de los Guzmanes a okresní rada Avila jsou vzdálené 45 km. Tento venkovský dům má 4 oddělené ložnice, 1 koupelnu, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem a obývací pokoj s TV. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Ubytování je vzdálené 46 km od kláštera La Encarnación a inkarnačního kláštera. Casa Rural la Cancha II stojí 134 km od letiště Salamanca.

La Joya
La Joya

5,5 / 10 (2 hodnocení)

La Joya se nachází ve městě Navalacruz, 45 km od Torreón de los Guzmanes, 45 km od provinční rady Avila a kláštera sv. Terezy. Tento prázdninový dům je vzdálený 45 km od královského kláštera sv. Tomáše a 45 km od konferenčního a výstavního centra Lienzo Norte. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou a mikrovlnnou troubou. Prázdninový dům je vzdálený 46 km od kláštera La Encarnación a inkarnačního kláštera. Letiště Salamanca je vzdálené 134 km.