Ubytování ve městě Narganes

Město Narganes se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Narganes nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Narganes

Casa Baltasar - Casas de los Picos
Casa Baltasar - Casas de los Picos

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Baltasar - Casas de los Picos se nachází v Narganes a nabízí saunu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Desfiladero de la Hermida je vzdálené 19 km a jeskyně Soplao 24 km. Prázdninový dům má 4 ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 25 km od kostela Santa Maria de Lebeña a 31 km od paláce Sobrellano. Na letiště Santander je to 75 km.

La Casona de Narganes
La Casona de Narganes

6,5 / 10 (2 hodnocení)

La Casona de Narganes se nachází v Narganes, 18 km od Desfiladero de la Hermida, 24 km od jeskyně Soplao a 25 km od kostela Santa Maria de Lebeña. Tento prázdninový dům je vzdálený 33 km od stezky Cares Trail a 35 km od kláštera Santo Toribio de Liebana. K dispozici jsou také 2 koupelny. Prázdninový dům stojí 32 km od paláce Sobrellano i od Gaudího stavby El Capricho de Gaudi. Letiště Santander je ve vzdálenosti 75 km.

Amazing home in Narganes w/ 4 Bedrooms
Amazing home in Narganes w/ 4 Bedrooms

Amazing home in Narganes w/ 4 Bedrooms se nachází v Narganes, 24 km od jeskyně Soplao, 25 km od kostela Santa Maria de Lebeña a 32 km od paláce Sobrellano. Tento 2hvězdičkový prázdninový dům se nachází 18 km od Desfiladero de la Hermida a nabízí neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má balkon, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou. Prázdninový dům je vzdálený 32 km od města El Capricho de Gaudi a 33 km od stezky Cares Trail. Na letiště Santander je to 75 km.