Ubytování ve městě Narciandi

Město Narciandi se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Narciandi nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Narciandi

Balcón Picos de Europa
Balcón Picos de Europa

9,8 / 10 (33 hodnocení)

Balcón Picos de Europa se nachází uprostřed přírody v obci Narciandi a nabízí fantastický výhled na pohoří Picos de Europa. Vytápěné pokoje mají výhled do okolí a TV. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby a fén. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Ubytování má zahradu s piknikovými lavičkami a zařízenou terasu. K dispozici je také sdílený lounge. Recepce je otevřená 24 hodin denně a její personál vám poskytne turistické informace. V okolí se můžete věnovat cyklistice, jízdě na koni a rybaření. Do Ovieda dojedete za hodinu. Na místě je neplacené parkoviště.

Casa Iris
Casa Iris

9,5 / 10 (85 hodnocení)

V ubytování Casa Iris máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Iris se nachází v obci Narciandi, 20 km od jezera Covadonga, 28 km od La Cueva de Tito Bustillo a golfového hřiště La Rasa de Berbes. Nabízí zahradu a terasu. Apartmán má balkon a výhled na hory. Tento venkovský dům má Blu-ray přehrávač, kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 2 ložnice a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům nabízí službu půjčení jízdních kol a v okolí se lze věnovat cyklistice. Casa Iris stojí 34 km od Bufones de Pria a 35 km od Cares Trail. Na letiště Asturias je to 112 km.