Ubytování ve městě Murillo de Río Leza

Město Murillo de Río Leza se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Murillo de Río Leza nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Murillo de Río Leza

El Mirador de Murillo
El Mirador de Murillo

9,9 / 10 (20 hodnocení)

El Mirador de Murillo se nachází v Murillo de Río Leza a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. El Mirador de Murillo stojí 15 km od vlakového nádraží Logrono a 16 km od muzea La Rioja. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 10 km.

Casa rural Entre Dos Rios
Casa rural Entre Dos Rios

8 / 10 (7 hodnocení)

Casa rural Entre Dos Rios se nachází v Murillo de Río Leza, 17 km od Mezinárodní univerzity La Rioja a 18 km od univerzity La Rioja. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa rural Entre Dos Rios stojí 18 km od vlakového nádraží Logrono a 19 km od radnice Logroño. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 10 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.