Ubytování ve městě Muriedas

Město Muriedas se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Muriedas nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Muriedas

La Rocosa
La Rocosa

9,3 / 10 (46 hodnocení)

La Rocosa se nachází asi 16 km od přístavu Santander a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce vám vždy ochotně poradí. V okolí se lze věnovat pěší turistice. La Rocosa stojí 17 km od Puerto Chico a 18 km od festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 12 km.

Cuadras De Estaños
Cuadras De Estaños

8,9 / 10 (139 hodnocení)

V ubytování Cuadras De Estaños máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cuadras De Estaños se nachází v Muriedasu, 7,6 km od přístavu Santander a 8,7 km od Puerto Chico. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a terasou. Všechny apartmány mají terasu, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, krb, posezení, TV s plochou obrazovkou, pračku a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je sporák, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Apartmán je vzdálený 8,9 km od festivalového paláce Santander a 11 km od kasina El Sardinero. Cuadras De Estaños stojí 4 km od letiště Santander.

Hotel Boutique Albussanluis
Hotel Boutique Albussanluis

7,9 / 10 (328 hodnocení)

Hotel Boutique Albussanluis se nachází ve městě Muriedas, 7 km od centra Santanderu. Nabízí individuálně zařízené pokoje s topením a bezplatným Wi-Fi. Jeho součástí je restaurace a snack bar. Všechny pokoje mají psací stůl a kabelovou TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete fén a bezplatné toaletní potřeby. Hosté mohou využívat sdílený lounge s TV. K dispozici jsou také konferenční a banketové prostory. Vlakové nádraží Maliaño je vzdálené 10 minut chůze a autobus do Santanderu staví přímo před hotelem. Letiště Santander je vzdálené 5 minut jízdy.